Panoráma sétahajó

(1 órás)

Ha egy csendes, békés, délutáni kikapcsolódásra vágysz, távol a nyüzsgő Balatonpart és a világ zajától, akkor ez az 1 órás hajóút Neked szól.

Balatonfenyves kikötőjéből elindulva kellemes szalonzene kíséretében lágyan ringatózva, a tó vizéről gyönyörködhetünk az elénk táruló titokzatos, sötét barlang-üregeket és titkokat rejtő csodálatos Balaton-felvidék hegyvonulatai nyújtotta panorámában.

Romantikus naplemente túra

(1 órás)

Hogyan is tudnám érzékletesen szavakba foglalni az első szerelem, vagy egy ámulatba ejtő naplemente által keltett érzéseket?

Erre nincsenek szavak. Éppen ezért kihagyhatatlan élmény a nyugati égbolt alját bíborosra festette, vörösen izzó napkorong varázslatos látványa. Lágy zeneszó és pezsgő kíséretében éld át magad, amint a nyugovóra térő nap sugarai a tó vízén szikrázva még egy utolsó táncot járnak – mámor és varázslat.

Ezen a járaton felnőtt utasainknak 1 pohár pezsgőt a gyermekeknek 1 pohár frissítő italt szolgálunk fel.

Gyerekhajó

(1 órás)

Az 1 órás hajóúton elsősorban a kisgyermekes családoknak kedvezünk.

Gyermekfoglalkoztató programokkal, mesesarokkal, és az utunkba kerülő látványosságokról szóló ismeretterjesztő mondák mesélésével tesszük szórakoztatóbbá, érdekesebbé, élvezetesebbé a legkisebbek számára a sétahajózást.

Borkóstoló túra

(1 órás)

Tölts el velünk egy kellemes órát a fedélzeten a híres magyar Balatoni borok társaságában!

Az utazás során kis csapatunk terített borasztallal, környékbeli borászok 4 különböző fajtájú borával ismerteti meg kedves vendégeit.


Retro disco

(1,5 órás)

Időutazás a 70-es, 80-as és 90-es évekbe! Fülbemászó, felejthetetlen, megunhatatlan slágerekkel várunk egy 1,5 órás fergeteges hajópartira, a Balaton közepén.
Disco hajó

(1,5 órás)

A 2000-es évek kezdetétől napjainkig a legmenőbb slágerekkel


Figyelem

A járatokat minimum 6 fő felnőtt (14 év feletti) utas esetén indítjuk.
A disco hajók indulásához minimum 15 fő jelentkezése szükséges.


Jegyértékesítés:

Balatonfenyvesen a központi sétány tópartján, valamint a móló végén a beszálló helyen kihelyezett jegyelárusító pultokban.

FONTOS!

Sétahajó járatainkra az előre megváltott jegyek árát rossz időre való hivatkozással sem áll módunkban visszafizetni, de lehetőséget biztosítunk a megvásárolt jegyek más időpontra történő áttételére. A jegyek bármely napon az árnak megfelelő járaton felhasználhatók. Programjaink tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.

...

...

...

...

...

...